AVLYST Bli tårnagent i Hoff kirke!

13. og Søndag 14. mars inviteres de som blir 8 og 9 år i 2020 til en spesiell opplevelse i Hoff kirke, de kan bli tårnagenter.

Tårnagenthelg er dager fylt av aktiviteter og spennende oppdrag. Tårnagentene får agentbevis og er med og løser ulike oppgaver i kirken. De har rebusløp, er i kirketårnet, lærer bibelfortellinger, leker, spiser og er med på gudstjeneste og mye mye mer.

Invitasjon er sendt ut i posten.  Lørdag samles vi fra kl. 12 - 16, og søndag er det gudstjeneste.

Denne gang går invitasjonen til de som sokner til Hoff menighet. I slutten av april gis samme tilbud i Kolbu kirke, og neste år er det Balke, Kapp og Nordlien sin tur. MEN dersom noen som ikke sokner til Hoff, ha lyst å komme er det bare å ta kontakt og så får en bli med.