Robert Brodacki, kantor Hoff, Kapp og Nordlien
Telefon: 41 34 06 95
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Christina Grevbo, sokneprest Kapp og Nordlien
Telefon: 90 08 42 07

Anne Karin Gresbakken, kantor Kolbu og Eina
Telefon: 41 35 33 94

Janne Alvilde Arntzen, diakon, trosopplærer
Telefon: 40 45 51 91
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sten Are Hanserud, kateket Østre Toten
Telefon: 91 60 43 96

Svenn Erik Brodalen, kirketjener Totenviken
Telefon: 45 83 65 02

Berit Rinde, sokneprest Kolbu
Telefon: 41 60 94 18

Unni Anette Hoel, assisterende kirkeverge ved kirkevergens kontor
Telefon: 61 14 15 57 - 41 37 10 84
E-post kirkevergekontoret: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anny Holien, kateket, leder for trosopplæringen Østre Toten
Telefon:  99 61 47 24